2009. augusztus 18., kedd

Részletek

Kicsit összegabalyodott a jegy helyzet. Minden fantasztikus lett volna és szupi HA a bankom olyan megbízható lenne mint lennie kéne és megengedte volna, hogy probléma nélkül egy második B2B kölcsönt vegyek fel lekötött pénzemre. De nem, kitaláltak valami új politikát amivel keresztül mentek szépen előkészített terveimnek. Jó, hogy vannak más lehetőségeim, viszont mostantól mindent nagyon meg kell gondolnom. Végül is ezt a kölcsönt minél hamarabb le kell tudnom.

Csak azt remélem, hogy ez a kölcsön nem jön valami eldugott kamat-bombával... Végül is, nincs sok évem a cégben, csak másfél... maximum.

Ezeket a részleteket, viszont, kilehet kalapácsolni, ki lehet dolgozni, megbeszélni, megnézni, stb. Viszont vannak részletek amiket nehezebb kiegyenesíteni. Ezek sokszor munkával kapcsolatosak. Részletek, mint egy rosszul végszet munkánál, amit septiben, tudatlanul végzik valaki, vagy egy csoport, és épp a részletek azok amik mindent kibogoznak míg semmi nem marad és a nollánál kell kezdeni. Részletek, mint amikor valaki nem hív fel valaki mást egy fontos munkával kapcsolatban, és ez az ember, aki egy hátvégén keresztül dolgozik, töri a fejét próbálja befejezni a munkát, amit már hónapok óta be kellett volna fejezni, nem tudja, mert az info fele a másiknál van.

Igen vannak ilyen részletek, és ezek mellett egy apró kis kölcsön nem jelent semmit.

Nincsenek megjegyzések: