2009. augusztus 31., hétfő

Ezüst

Ma, 24 óra gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megveszem magamnak a születésnapi ajándékomat. Ugyanakkor, nem a szokásos Swatch óra lett az ajándékom (valahogy ez alkalommal egyik Swatch bolt se hozott olyan órát ami nekem megtetszett volna), hanem ezüst fülbevaló Silver Insanity-től. A múltkor tőlük vettem ezüst holdjaimat, és őszintén nagyon megvoltam velük elégedve. A holdacskák kissebbek voltak mint gondoltam, de mégis fantasztikus volt a méretük. Közben már régen kiválasztottam egypár ékszert is, és gondoltam, hogy mivel ki kell pótolnom a kis holdacskáimat (az egyik fülbevalómat elvesztettem), veszek még egy párat abból amit már félretettem magamnak.

A fülbevalók amiket vettem mind a kelta stílusban vannak. Szeretem ezeket a furfangos csomócskákat amik ehhez a stílushoz jellemzőek. Egy kicsit, közben, emlékeztetnek a szecessziós csavart formákra amik mindenhol szépen felbukkannak és valami gyönyörűségest csinálnak a legegyszerűbb dologból. Nem gondolkodtam sokáig a fülbevalókon, igazán (csak 24 órát) és az volt a döntő, hogy tulajdonképpen, semmi értelme se lenne könyveket kérni amikor majd haza kell cipelni, és jelenleg Karival ezen küzködünk. Három fülbevaló, pedig könnyen vihető ide-oda, tehát, ja, ez egy jó ötlet! Ok, Ok, "rengeteg" ékszerem van, de nincs elég ezüst ékszerem (ezüst a kedvenc fémem) és abszolút nincs elég kelta ékszerem.

Ugyanakkor, nem tudom, hogy ez az Amazon.com gyüjteményével van a dolog, vagy a kelta stílussal, de sok boszorkánysági jelet lehet köztük találni. Maga a Protection Trinity Trefoil, aztán kelta csomós pentagrammok, négy elemes csillagok, tündérek kifejezetten Wicca stílusban... Néha amikor az ember nézegeti ezeket, és talán vesz egyet, attól fél, hogy majd egy levelt kap az ékszerrel egy boszorkánytól, amiben majd valamilyen boszorkányság lesz, vagy talán éjszakánként seprűnyeles boszorkányok repkednek majd és kopogtatják az ablakot miköztebn hangos, rikító hangon mondogatják:

- Miénk vagy már, lány testvér!

Na, nem jöttek a holdacskáimmal, tehát remélhetőleg nem jönnek majd ezekkel sem. Amint meglesznek írok!

Nincsenek megjegyzések: