2009. február 5., csütörtök

B@sszuskulcs!

Nem, nem káromkodás, hanem egy kedves ismerősömnek, akit barátnőmnek szeretnék tudni, a "neve", illetve a blogja neve. Érdekeseket ír ez a gyerek! Utólagos engedélyével felteszem ide nektek a blogja linkjét... amit a képbe rejtettem. Tehát ha olvasni akarjátok, akkor kattintsatok a képre. Meg kéne kérdezni megengedi-e, ugye? Igen, meg kellene kérdezni. Akkor talán még ne kattin--- HÉÉÉÉ! *SMACK!! SMACK!! SMACK!! BOOM!! SMACK!! SMACK!! POW!! HUAS!!* MONDTAM, HOGY MÉG NE!!! Na, akkor még ne kattintsatok rá. Majd én szólok. *SMACK!!!* Az csak a biztonság kedvéért volt.

Érdekes, egyébként, mert én is ezt a formátumot használtam fel az Inszofactoán-hoz. Nem, ne is nyomogasd, nem tettem fel oda a címét. Az csak a beavatottaknak jár... és akik korábban már megtalálták a kulcsát. Mwa-hahahahahahaha... Igen, az a negyedik bloggom... ha nem veszük számításba Darky-t és a két otthagyott lj-t... és azt az egy-két tökjó bloggot aminek a jelszavát már ezer éve nem tudom. Pedig azok aztán jók voltak! Tudod mi hiányzik nekem? Sok az LJ dolgaiból, minthogy el lehetet rejteni dolgokat a bejegyzésbe, vagy linkbe tenni, hogy csak akkor lásd amikor egyenkén mégy bejegyzésből bejegyzésbe. Sok más jó dolga is volt, minthogy lehetet olyanokat csinálni, hogy könnyen lehetet egy fix képet beállítani a hátterébe. Én fehér-fekete képeket tettem fel Budapestről amiket magam csináltam és tök szépek voltak.

Basszuskulcs arra biztatja olvasóit, hogy Christina Blake és ezt a bloggot olvassák és "okuljanak". Na, nem akarok ellenkezni Bölcs Basszuskulccsal, de pontosan "mit" lehet okulni? Chrissie legalább hol költészettel kínálja fel olvasóit, hol pedig BKV és Kiskoszos szendviccsel, CSI pástétommal, Kutya-Kávézóval, ideális pasikkal és egyébb ínyec finomságokkal lát mindenkit vendégül. Itt mit lehet okulni? Lássuk.
  1. Politika: használd (ki), dobd el, és mosolyogj. Minden jó, ha meg van a kapcsolat.
  2. Munka: hogyan végezd el munkádat, mások munkáját miközben véres bosszúkat tervezel amikre maga az ördög se merne gondolni.
  3. Szex: jaj, nem, boccs! Azokat TI nem láthatjátok.
  4. Pasik: válaszd ki, vadászd le, élvezd és menekülj mielőtt elkéri telefonszámodat.
  5. Könyvek: olvass!
  6. Írás: hogyan lesz egy művészetből egy veszedelmes elmebetegség.
  7. Melegek: szeressük, olvassuk, nézzük és ha előhozzák a drámát vegyük elő het viselkedésünket és vágjuk oda: "bunkó buzi! viselkedj má' mint egy férfi!"
  8. Gyűlölet: egy meg nem értett érzelem ami többet érdemel életünkben.
  9. Szerelem: mondjatok amit akartok, csak én tudom egyedül az igazságot róla.
  10. Közgazdaság: Keynes-nek igaza volt... MINDIG! A monetaristák és liberálisok hülyék, és megbuktak az egyetemen.
  11. Érzeklmek: az érzelmek heves vihara. Gyűlölöm-szeretem-rühellem... és rohanok sztorit írni róla!
Ahhh... nincs jobb mint Én-nek lenni! Igen, lehet okulni, és itt a fő tanulság: Legyél önimádó vagy öngyilkos. Minden ami közbe esik az csak haszontalan tengés-lengés.

Nincsenek megjegyzések: