2009. március 17., kedd

Feliratok

Holnap egy tök jó nap lesz ^_^. Szent Patrik nap lesz! Waaa~h! Errefelé senki se ünnepli meg, mert nincsenek írek, vagy elég írek, de nekem nagyon tetszik az a nap, főleg mert zölddel szokták ünnepelni, és a zöld a kedvenc színem. Zöld, zöld, zöld! Már ki is választottam a holnapi cuccomat. Sajnos nincs zöld nadrágom és nem akarom a zöld kockás szoknyámat felvenni, mert gyapjúból van. Zöld cipellőmet se veszem fel, de minden más zöld. Oké... a melltartó sem, de minden más igen.

Ma láttam két érdekes táblát itt Herediában. Az első ijesztő volt és a házunktól nem messze van, sőt a busz megállónál van. Egy kartonlapra, filctollal, kézzel írva ez áll:

FIGYELEM! EZEN A HELYEN MEGÖLHETIK A MOBIL TELEFONJÁÉRT! VIGYÁZZON!

Szomorú amikor a szomszédok arra kényszerülnek, hogy ilyen plakátokat raknak ki, mert a rendőrség nem tesz semmit. Ijesztő, mert tudom milyen itt. Tehát már valakit meggyilkoltak a környéken? Ijesztő amikor az ember arra gondol, hogy itt pisztollyal rabolják ki az embert és késő este járkálnak a háztetőkön, nézik hova lehet betörni.

A második egy vicces felirat volt. Megint egy karton lapon, filctollal, kézzel egy üzletben láttam, hogy "blogtalanítanak" mobilokat. ^_^ Hát igen, tudta az ember, hogy valami modern dolgot kell kiszedni a telefonból, de épp csak hogy az a pláné, hogy "függetlenítsék" a telefont. Gondolom, hogy azért akad olyan aki blogtalanítani szeretné a telefonját, de akkor, hogy bloggol be egy mobil?

Ilyenek csak itt vannak.

Nincsenek megjegyzések: