2009. március 18., szerda

Kis Pletyka a Barárság-Szövetség Megalapozására

Ha még innen akarok ma bloggozni, akkor most kell, ami picit nehéz, mivel nem jut eszembe semmi jó amit írhatnék. Ma lesz még egy uncsi Minőség gyűlés amire semmi kedvem elmenni. Tehát, nem marad más, csak a pletyka.

Ma bejött irodámba Ricardo és beszélgetett velem egy kicsit a Spinning technikáról, mert abban én abszolút tehetetlen vagyok. Aztán megjegyezte, hogy nagyon bántotta őt Cynthia megjegyzése tanácsairól aznap amikor haza vitt minket és ő (Cyn) olyan vadul vezetett. Na, oké, Cynthia MINDIG vadul vezet. Szerintem Ricardónak igaza van, mert én ott voltam, és a megjegyzései nem csak helyénvalóak voltak, de nagyon is óvatosan tette meg őket. Sajnos, hogy ezt Cynthia nem tudja értékelni. Többen is mondját már, hogy Cynthia addig nem fog megtanulni, míg egy igen rossz balesetbe nem látja magát. Sajnos attól félek, hogy még ekkor se fogja megérteni, és továbbra is vadul fog vezetni.

Mindkettőnknek hál'Istennek sikerült kifizettetni vele a tártozásait. Ricardo mondta, hogy Cynthia már kért úgy tőle pénzt, hogy sose adta vissza.

Az épületből senki se utazik már vele, csak néha én, mert senki se bízik benne. Most másoknak ajánlja fel az utat, olyan embereknek akik egy gyűlés miatt jönnek és akiket elvihet egy darabig. Nem tudom, miért kell neki az, hogy valaki mindig vele menjen? Fel akar vágni minden áron? Szomorú.

Ahogy az lenni szokot, most Ricardo velem barátkozik, mert én "megértem" Cynthia ellen. Igen, a munka olyan mint a suli. Ez volt... Gossip Girl.

Nincsenek megjegyzések: