2009. március 24., kedd

Internet, Mint Ellenség

Tegnap, igen, bedöglött a gépem, és egyből a munkahelyi vezetékes telefon hálózat, PLUSZ az Internet hálózat. Nem fogok erről nyilatkozni, mert, really dude, nagyon hülye. Minden esetre nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy tegnap volt, vagy lett volna Emő névnapja, és nem tudtam neki képeslapot küldeni. T_T Tehát inkább későn, mint soha amiért most teszem fel ide üdvözletét. ^_^

Boldog Név Napot, Emő!!!

Egyébbként nem igaz, hogy "jobb későn, mint soha", vagy legalább nem mindenhez. Vannak dolgok, és talán a legtöbb dolog ami időben kell. Sajnos ez egy olyan valami amint nem mindenki képes megérteni, és sajnos, nem lehet (mindig) ezeket beperelni. Az időpontokat azért találták ki, hogy az emberek betartsák, hogy az emberek szinkronizálhassák feladatait, mert az ember nem csak egy dolgot csinál egész életében, és nem minden egyedülállő cselekedet, hanem (talán épp ahogy most a szakdolgozatban tanuljuk) egy lépés, egy lácszem egy hosszabb cselekedet láncban. Ha egy láncszem eltolódik, az egész lánc eltolódik, és nagy eshetősége lehet annak, hogy a lánc egyik szakasza megsemísül a tolódás miatt.

Ha valaki nem érti, hogy időben kell kiadni egy igazolást, amit akármikor megcsinálhat, talán az akinek kell nem tudja időben beadni az iratokat, egy hitel felvevésére, és emiatt majd nem tudja megvenni azt a jó árú házat amit kinézett. Ha valaki nem fizeti meg a megigért időben a tartozását valakinek aki bízott benne, akkor az a másik ember lemaradhat egy programról amit már egy ideje tervezett, mint egy utazás, kocsi vétel, fogorvos, lakás újítás, vagy lemaradhat a gyerek iskolájának befizetése, vagy egy számly befizetése, amiért az adott ember lehet, hogy mindent elveszít, vagy rossz hitele lesz... minimum.

Ha valaki nem tartja be a szavát, nem akkor teszi meg a dolgokat amikor megígérte, akkor lehet, hogy valaki más nem tud időben levizsgázni, nem tud időben felmutatni egy szükséges egyetemi diplomát és nem csak több millióról marad le, de szintén lemarad egy jó munkáról is.

Semmi gond, gyerekek. Tegnap sikerül elkapnom a vezető tanárt az Interneten (amikor az MSN még működött, you mind), és kicsikartam belőle, hogy Mile meg én mehessünk omost szombaton Venadóra. ^_^ Akkor most elmegyünk, megnézzük milyen, majd most három-négy hét alatt dolgozunk rajta (ami azt jelenti, hogy otthon nem csak 90 perceskedhetek, mert majd sokat kell dolgoznom a szakdogán... hogy mihamarabb legyen sok, sok 90 perc, pezsgő és ébresztés... egyebek közt ^_^), majd miután visszajöttem lemegyünk megint és feltesszük kérdéseinket a halászoknak, majd csak fel kell dolgozni és mehet!

Istenem, Istenem, kérem legyen meg a diplomám a születésnapom előtt!!!!

Nincsenek megjegyzések: