2009. március 6., péntek

Naptár

Hát már egy ideje észrevettem, de sajnos csak most vannak nálam. Igen, a Costa Ricai tűzoltósok. ^_^ Igyekszem majd havonta feltenni a megfelelő tűzoltóst a blogra, hogy azért csodálhassák azt a szépséget ami itt Costa Ricában terem, amiért híresek vagyunk, és ami annyi meg annyi turistát szokott évente idecsalogatni. Ez a derék gyerek, derékig a folyóban Márciusunk. Hívhatjátok egyszerűen csak Marci-nak. Szép... uhhh... karjai vannak, ugye? ^_^

Karla volt olyan kedves, hogy le-scanner-elte őket nekem... a munkahelyi scanner-rel. ^_^ Sajnos nem valami ügyeske, és maga a kép minősége is gyenge, DE a tűzoltósok továbbra is olyan... tűz-gerjesztők maradnak mint mindig. Igen, arra is gondoltam, hogy le-scanner-elem vele a rögbi naptáromat... de az sokkal nagyobb és sokkal... ummmm... mutatósabb.

Igen, igen "hol vannak Január és Február". Tudom, tudom. Geez, people! Itt vannak:

Január

Február

Boldogok vagytok? ^_^Én igen! Főleg május miatt! Uhhhh... az a hónap... műalkotást érdemel. ^_^

Végre péntek van, vegre már holnap nem kell jönnöm az irodába, nem kell itt izélnem.

Ma reggel bejött a főnök korán, olyan fél hét tájt és megkérdezte, hogy mi bajom van, hogy látja hogy olyan "apatikus" vagyok, mintha mindenből elegem lenne. O_O Ja, és hogy mind ezt már egypár hónapja látja. Csak pislogtam némán. Hát nem tudom, mi lehet a bajom?

  1. Nem csinálhatom a munkámat mert a munkáját kell csinálnom.
  2. Küszködnöm kell hülyébbnél hülyébb ötleteivel.
  3. Folyamatosan védenem kell magamat a sok sületlenségtől amit rám akar testálni.
  4. Nem csak nem olvassa el a munkát amit tőlem "sűrgősen kér" de nem is hallgat rám, amikor azt mondom neki, hogy én nem vagyok mérnök, hanem közgazdász, nem tudok mérnöki beszámolükat írni.
  5. Nem érdekli, hogy nekem azért fizetnek, hogy napi 9,5 órát dolgozzak, heti ötször, nem 24 órát heti hétszer.
  6. Nem érdekli, hogy vannak dolgok amik időbe telnek.
  7. Nem képes megmondani MIT AKAR!!!
  8. Goromba, ha VÉLETLENÜL valamit feljebb viszek, mert ő nem képes nekem egy kielégítő választ adni.
  9. Goromba, ha valamit írásban válaszolok, mert arról nyom marad, és "ez nagy bizalom hiányt mutat". (És miért is gondolja, hogy csinálom? A grafománia miatt?)
  10. Rám testálta az osztály cégi kártyáját, hogy majd ÉN legyek a felelős minden költségért, nem kérelmezet nekem egy megfelelő "beavató gyűlésre" (capacitation), ami tudom, hogy van, létezik, mert voltam egyszer egy ilyesfélén, de másféle kártyával, ÉS most követeli, hogy menjek el venni neki tintát, papírt, tollat, ceruzát, filctollat... és se én se ő nem tudjuk hogy kellene ezt elvégezni, DE neki más MOST kell.
  11. Igyekezet mindenárok akadályozni a februári szabimban (amikor Karival elmentünk Tamarindóba).
  12. Igyekezet mindenáron akadályozni az áprilisi szabimban (amikor megyek haza a Karihoz két hétre)
  13. Szememre hányta, hogy én mennyire visszaélős vagyok, hogy áprilisban kérek három napot amikor februárban volt már négy napom. (Igen négy BETEGSZABADSÁGOS napom...)
  14. Habár nem kellett, újra igazoltatta velem a tanulási engedélyt... amit nem is szoktam kivenni ahogy azt tehetném.
Nem álltam veszekedős kedvemben, tehát csak annyit mondtam, hogy:

  1. Hát, nem pár hónapja, hanem már egy ideje mondtam, hogy nem vagyok mérnök, és negem zavar, hogy ilyen munkát kell végeznem, mert nem értek hozzá... és nem is akarok megtanulni. Ha érdekelne, el mentem volna mérnöknek. De én közgazdász vagyok.
  2. Zavar, hogy semmit se tettek a penész ügyben, és hogy nekem, asztmásan kell a Nemzeti Penicilin Ültetvény közepette dolgoznom.
  3. Zavar, hogy a karbantartók itt ide-oda mennek és én nem mehetek sehova, mert nem zárhatom őket kulcsra, és nem bízhatok arra, hogy vigyáznak, hogy ne maradjon minden egyedül.
  4. Új íróasztalom január óta ott van a folyosón mert senki nem képes azt megcsináltatni, hogy beférjen az irodába.
  5. Engedélyem nélkül elhordozzák a bútorokat amikért én továbbra is felelős vagyok.
  6. Egy éve nem voltak képesek megcsinálni az ajtót, se az ablakot, amiért az irodámba nincs szellőztetés.
Mi lesz ezzel? Semmi. A F most jobban érzi magát... valamennyire. Miért nem mondtam meg neki az igazat?

  1. Nem akarok veszekedni
  2. Úgy se jutnék el vele sehova.
Tehát legalább a veszekedést megúszom.

Ennek a tetején, ma reggel felhívott a Lore, hogy írjam alá a napjaimat és vigyek el egy fénymásolatot a fizetésnélküli engedélyről. A szabit a főnökömnek alá kellett írnia, tehát felvittem és vittem neki egy másolatot az engedélyről "csak hogy meglegyen a biztonság kedvéért". Ja. ^_^ Ezt magam se hiszem el. Mosolyogva dörzsöltem a pofájába: megyek. Meglett az akaratom. Hehehehehe... most próbáljon engem megállítani.

Nincsenek megjegyzések: